21.6.2016

Pentutarkastus

16.6 Pennut sirutettiin ja tarkastettiin Eläinklinikka Linnunmäessä Kulloossa, Sabrinan toimesta.
Kaikki pennut olivat terveitä ja hyvinvoivia, lukuunottamatta Aramiksen oikeaa takajalkaa, jonka Aramis oli muutamaa päivää ennen tarkastusta loukannut. Aramiksen jalka jää kävellessä hieman jälkeen ja kääntyy sisään päin. Sabrina ei pois sulkenut rakeenteellista vikaa, mutta yhtäkkiä alkanut lonkkaaminen viittaisi kuitenkin enemmän traumaan, eli äkilliseen loukkaantumiseen. Aramiksen jalassa ei ole ollut kipua missään vaiheessa ja poika on käyttänyt jalkaansa reippaasti.
Aramiksen kanssa olemme tehneet päivittäin useita uimaharjoituksia, jotta lihakset vahvistuisivat ilman, että luustolle ja jänteille tulisi liikaa rasitusta.

Muut pennut voivat oikein hyvin ja kaikilla uroksilla löytyy molemmat kivekset. Pentujen luovutus on aikaisintaan ensi viikon tiistaina  28.6 ja pennut ovat tällöin 9vk:n ikäisiä. Luovutus myohemmin alun hitaan kehityksen vuoksi.

Unique Athos 7vk:a


Yksi poika on vailla kotia, poika nimeltä Unique Athos.  Athos on vailla vertaansa ja aivan mielettömän upea luonteeltaan ja turkin värikin on minun mieleeni. Athos on suklaarouni mitti-kuviolla. En kyllä pistäisi pahaksi, vaikkei rakastavaa kotia löytyisikään, sillä pitäisin pojan mielelläni itselläni. Toisaalta lauma alkaa olla jo sen verran suuri, että uusi koti olisi toivottava.

Athosista kiinnostuneet voisivat laittaa viestiä sähköpostiin ja saada lisätietoja sitä kautta :)
uniqueferret (at) gmail.com 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit ovat tervetulleita. Dooki-Landia kiittää!