27.6.2016

Unique Adele

Ensimmäinen lapsi lähti tänään. En voinut kuvitellakaan kuinka rakkaiksi tämä ensimmäinen pentue on käynyt ja kuinka vaikeaa on luopua pennuista. Ikävää tietenkin helpottaa se, että tiedän pienten menevän oikein hyviin ja rakastaviin koteihin ja onhan kaikki eläinlapset aina niin reippaita ja sopeutuvaisia uusiin tilanteisiin. Kotiutuihan meillekin hetki sitten pentu Valgetuhkurin kennelistä ja oikein hyvin pentu on sopeutunut ja ei edes muista entistä kotiaan vaan elää ihan täyttä fretinpoikasen elämää villeine leikkeineen muiden pentujen kanssa.

Ensimmäinen pentue on kuitenkin aina ensimmäinen ja aivan varmasti se on se erityisin pentue, jonka kasvattaja muistaa aina. Meidän Unique Rise & Shine Musketeers -pennut jäävät kyllä mieleeni ikuisiksi ajoiksi, sillä onhan niiden kanssa koettu valtavan suuria tunteita niin epäonnistumisen kuin onnistumisen kanssa.

Adele tulen kuitenkin aina silloin tällöin näkemään ja pääsen seuraamaan neidin elämää, sillä Adele menee Winterwolfin Marialle Kouvolaan. Eihän tässä ole kuin muutamia viikkoja niin suuntaamme jo kesäpäiville Kouvolaan kokoustamaan :)


Äiti ja tytär
Huomatkaa Adelen mahtava turkin väri. Adele on pastellirouni mittikuviolla ja karva taittaa täysin eri sävyihin erilaisissa valaistuksissa. Välillä se näyttää oikein kullatulta vehnältä ja toisessa valaistuksessa se on niin hopeista ja kaunista. Oikea kameljontti ellen sanoisi.

Hei hei Adele ja turvallista matkaa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit ovat tervetulleita. Dooki-Landia kiittää!